Ruilen & Retourneren

Bij ons heeft u net als bij alle andere webshops het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Dit noemen ze ook wel herroepingsrecht in Nederland. Binnen deze termijn mag je het product bekijken, beoordelen zoals je dat ook in een winkel doet.
Download onze retourformulier om de retouraanvraag snel te laten verlopen.

Dit formulier kunt u als bijlage meesturen naar retouren@kindopwielen.nl. Na het aanvragen dien je de artikelen binnen 14 dagen terug te sturen naar ons.

Retouren

Wij zullen na ontvangst van alle geretourneerde producten het bedrag binnen 24 uur restitueren.

Koopt u niet alleen een product maar ook een extra dienst zoals in uw opdracht het rijklaar maken en het op maat afstellen van producten waaronder fietsen, fitnessapparaten of overige producten, alsmede het monteren van extra onderdelen en/of accessoires op de fiets waarvan deze zaken tot stand zijn gebracht overeenkomstige specificaties van de koper afgestemde persoonlijke wensen, dan worden de kosten voor deze dienst niet vergoed.

Let op: de directe kosten voor het terugsturen van je producten zijn voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

Annulering van je bestelling

Als je jouw bestelling wilt annuleren, reageer dan op de orderbevestigingsmail, stuur de herroepingsformulier naar retouren@kindopwielen.nl. Je kunt de order alleen annuleren als de bestelling nog niet is verzonden. 

Modelformulier Herroeping

Download hier het formulier